ساندی شکلاتی مواد لازم:بستنی شکلاتی ................... دو و یک دوم پیمانه کمپوت گیلاس بدون هسته ................... 400 گرم آرد ذرت ................... دو سوم پیمانه شکر ................... 1 قاشق سوپخوری کیک شکلاتی ................... 115 گرم گیلاس تازه ................... 8 عدد طــــــرز تهیه : کمپوت را آبکش کرده ، آرد ذرت را در 2 قاشق سوپخوری آب کمپوت حل کنید . بقیه آب کمپوت را در ماهی تابه ریخته تا جوش آید . مخلوط آرد ذرت را به آن اضافه کرده و اندکی بجوشانید تا شربت غلیظ شود . گیلاسها را اضافه کرده و سپس داخل سینی فلزی بریزید . گیلاسها را همراه با شربت ته لیوان بریزید ، سپس به ترتیب از بستنی ، کیک شکلاتی ، خامه ومخلوط گیلاس بریزید تا لیوانها پر شود . در آخر با یک تکه کیک شکلاتی ، دو توپ بستنی ، خامه و گیلاس تازه دسر را تزیین کنید |