مواد لازم:بادام پوست گرفته چرخ کرده=نیم کیلو شیر،پکینگ پودر و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط میکنیم و کم کم آرد میریزیم و مرتب بهم میزنیم تا مایه خمیر شده به دست نچسبد و زیاد هم سفت نشود،بعد خمیر را خوب مالش میدهیم و میگذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند. مایه بادام و قند و هل کوبیده را مخلوط میکنیم روی میز را کمیآرد میپاشیم .در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلوله ای به اندازه یک گردو بر میداریم روی میز را کمیآرد میپاشیم و خمیر را با نورد نازک تا حدی که ممکن است باز میکنیم و دقت میکنیم به آن فرم جعبه را بدهیم. با برس مخصوص آرد روی لواش را پاک مینماییم جعبه را روی لواش قرار میدهیم و لواش را کمیبزرگتر از جعبه میبریم و در جعبه میاندازیم و به همین طریق داخل جعبه را میتوان 2 تا 3 ورقه لواش انداخت،بعد جعبه را با مایه بادام و قند آماده شده پر میکنیم و با پشت قاشق مایه را فشار میدهیم تا کاملا سفت و صاف شود. کمیگلاب با دست روی بادام و قند میپاشیم و دو تا چهار ورق لواش بطریق فوق روی جعبه میاندازیم و باقلوا را با کارد بصورت لوزی یا چهارگوش میبریم،بعد 150 گرم روغن آب کرده جرم گرفته را داغ میکنیم و به تناسب روی جعبه ها میدهیم و جعبه ها را داخل سینی فر میچینیم و سینی را روی پنجره اول فر بطرف پایین با حرارت 300 درجه میگذاریم تا 15 الی 20 دقیقه بماند و روی باقلوا کمیطلایی رنگ شود.سینی را بیرون میآوریم کمیکه سرد شد روی جعبه ها را بتناسب از شربت آماده میریزیم.شربت باقلوا را یک مرتبه روی باقلوا نمیدهیم. بهترست شربت را بدفعات روی باقلوا داد تا باقلوا زیاد خمیر نشود. طرز تهیه:اول خمیر لواش باقلوا را بطریق ذیل آماده میکنیم:مواد لازم برای شربت باقلوا:شکر=نیم کیلوطرز تهیه شربت باقلوا:شکر را با آب مخلوط میکنیم و روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید و کمیغلیظ شود. گلاب را میریزیم چند جوش که زد شربت را از صافی رد میکنیم. در صورتیکه باقلوا مدتی ماند و خشک شد کمیشربت رقیق و گرم روی باقلوا میدهیم. در صورتیکه باقلوا را در سینی تهیه کردیم باید لواش را بزرگ به اندازه سینی باز کرده بطریق فوق عمل نمود. آب=1 و نیم پیمانه گلاب=نصف پیمانهمواد لازم برای لواش باقلوا:زرده تخم مرغ=2 عدد شیر=1 استکان روغن آبکرده=دو قاشق سوپخوری آرد بمقداری که مایه خمیر بشود و بدست نچسبد=در حدود 150 تا 200 گرم بیکینگ پودر=2/1 قاشق مرباخوری |