شیرینی نخودچی مواد لازم: آرد نخودچی 500گرم پودر قند 250 گرم روغن 300گرم طرز تهیه: ابتدا روغن و پودر قند را مخلوط کرده با همزن میزنیم تاصاف و یکدست شود سپس آرد نخودچی را اضافه کرده ورز میدهیم خمیر را در کیسه نایلون داخل یخچال چند ساعت میگذاریم تا استراحت کند (اگر خمیر را یک روز استراحت بدهیم بهتر است) یک ساعت قبل از پخت خمیر را از یخچال بیرون کرده و با وردنه آنرا پهن کرده و قالب میزنیم ودر سینی فر با فاصله میچینیم و با حرارت 150 درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه میپزیم. |