مواد لازم: شیر=1 لیتر(4 لیوان معمولی) زرده تخم مرغ=8 عدد وانیل=1 قاشق چایخوری خامه=200 گرم(1 لیوان معمولی) شکر=200 گرم شربت آلبالو و کارامل=به مقدار کم برای تزئین طرز تهیه: زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده،هم میزنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود.شیر را میجوشانیم و کم کم روی زرده ریخته،هم میزنیم.دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم.کافی است فقط داغ شود،ولی نجوشد؛بعد مایه را میگذاریم سرد شود.خامه را با آن مخلوط میکنیم و در ظرف فلزیی مناسبی ریخته،در جایخی یا فریزر قرار میدهیم.در مدت 4 تا 5 ساعت،دو سه بار آن را هم میزنیم تا بستنی بسته شود ولی یخ نزند.با قاشق مخصوص گرد و مدور گلوله هایی از بستنی را در ظرف بستنی خوری قرار میدهیم و کمیشربت کارامل یا شربت آلبالو روی آن میریزیم.میتوانیم 50 گرم از خامه را با 2 قاشق پودر قند مخلوط کرده،هم بزنیم تا سفت شده،فرم بگیرد و خامه را در قیف ریخته،اطراف بستنی را با خامه تزئین مینماییم. |