مواد لازم برای برای 4 نفر: – نمک و فلفل سیاه به میزان لازم – 2 ق.س دانه کنجد – 1 ق.س روغن زیتون – یک دوم فنجان آب پرتغال – 2 عدد پرتغال پوست کنده و قسمت شده –1 عدد لیمو- 2 ق.س پیازچه طرز تهیه: ماهی ها را با نمک و فلفل آغشته کنید و کنجد را روی آن بپاشید. سپس در روغن زیتون که با حرارت ملایم در تابه گرم شده آنرا به آرامی سرخ کنید تا طلایی شود. سپس آنها را در یک دیس گذاشته گرم نگهدارید. حرارت را کم کنید و آب پرتغال را درون تابه ریخته و هم بزنید تا غلیظ و شیرین شود . سپس آنرا روی فیلههای ماهی ریخته و با پرتغال و لیموترش تکه تکه شده تزئین کنید. ارزش غذایی: کالری : 213 چربی: 7 پروتئین :23 فیبر: 3 سدیم: 162 کربوهیدرات:15 |