استفاده های بهینه از فویل آلومینیوم 1- آلومینیم به عنوان از بین برنده چروک ![]() 2-فویل به عنوان کمک دهنده در کباب کردن ![]() برای متمرکز کردن حرارت و جلوگیری از فرار آن یک ورق از فویل را روی کباب پز برای 10 دقیقه قرار دهید. سپس آن را برداشته و شروع به کباب کردن میکنیم. 3-آلومینیم برای وضوح سیگنال تلویزیون ![]() اگر دستگاه دی- وی – دی شما بالای تلویزیون قرار دارد و تصویر خراب است،به این دلیل است که دو میدان الکترو مغناتیس به هم آمیخته اند.( این مو ضوع معمولا به دلیل پوشش های پلاستیکی ویا فلزی است) بنابر این یک ورق فویل را بین دو دستگاه قرار دهید تا دو میدان از هم جدا شوند. 4- فویل به عنوان نگهدارنده مواد از رنگ شدن ![]() 5- فویل جهت منع از خشک شدن نان انواع پای ![]() برای جلوگیری از سوختن نان انواع پای در زمان پخت باید فویل را دور تا دور ظرف قرار داد تا حرارت را منحرف کرد.به این منظور یک تکه فویل را به سه قسمت تقسیم کرده و با گیره همانطور که در شکل می بینید محکم کنید وتا پخت نهایی منتظر بمانید. 6-آلومینیم به عنوان تمیز کننده شیشه و بلورجات ![]() برای جدا کردن غذای چسبیده به شیشه ظروف بلوری از مایع ظرفشویی و یک توپ فویل(به جای اسکاج) استفاده کنید.این راهی است برای باز سازی مواد استفاده شده اما خوب که حیفتان می آید دور بریزید. |