-برای تمیز کردن گلهای خشک و مصنوعی، میتوانید از سشوار با درجه کم استفاده کنید. - برای ضدعفونی کردن سینک (ظرفشویی) آشپزخانه، از محلهای شیمیایی استفاده نکنید، به جای آنها از محلول نمک استفاده کنید. - برای مراقبت از وسایل و لوازم و البسه چرمی، کافی است آنها را با آب گرم و صابون بشویید و سپس آبکشی کنید و اجازه دهید چرم ، خشک شود تا روغن طبیعی خود را باز یابد. - برای تمیز کردن غذا از قابلمه، آن پر از سرکه کرده و بعد از نیم ساعت، قابلمه را با آب و مایع ظرفشویی به راحتی بشویید. - برای تمیز کردن رنده، مقداری نام خشک روی آن بمالید. - جهت از بین بردن بوی پیاز، میتوانید دستان خود را قبل و بعد از پوست کندن پیاز، به کمی سرکه آغشته کنید. - جهت از بین بردن بوی نامطبوع غذا از روی ظروف کافی است ظرف را در آب محتوی کمی سرکه، مدتی خیس کنید و سپس بشویید. - تمیز کردن تخته آشپزخانه : جهت پاکسازی تخته آشپزخانه که معمولاً در اثر خرد کردن سبزیهای مختلف رنگ میگیرد، کافی است تختههای چوبی را با مقدار سرکه شست و شو دهید. - از بین بردن بوی غذا در خانه : - دستگاه بخار پز در خانه : - استفاده از گوش ماهی در کتری و سماور : - جلوگیری از سیاه شدن ظروف آلومینیومی : |