بخوانید و استفاده کنید

زندگی اون بازی نیست که تاس خوب بیاری سعی کن تاس بد و خوب بازی کنی

بخوانید و استفاده کنید

زندگی اون بازی نیست که تاس خوب بیاری سعی کن تاس بد و خوب بازی کنی

نکات خانه داری

حفظ کننده ی رنگ لباس‌های تیره و جین

کمتر کدبانویی است که برای شستن لباس‌های تیره رنگ مشکل نداشته باشد. این لباس‌هـا در شست‌‌وشو رنگ زیادی از دست می‌دهند و لباس، بور و کدر می‌شود. توصیه می‌کنیم لباس تیره و جین را در تشتی حاوی یک فنجان سرکه ی سفید و مایع شست وشوی لباس یا ظرفشویی و آب سرد پر کنید و لباس مورد نظر را بعد از نیم ساعت خیساندن در این محلول، به آرامی شست وشو دهید و با آب سرد آبکشی کنید.


سرکه سفید، مانع از دست رفتن رنگ لباس و در ضمن باعث برّاق شدن لباس می‌شود.

 

راههای تشخیص ماهی سالم از ماهی فاسد 


یکی از سوالاتی که همواره برای هر یک ما وجود داشته راههای تشخیص ماهی سالم از فاسد به هنگام خریداری است:
۱- بوی ماهی : ماهیهایی که تازه هستند تقریبا بوی مطبوعی دارند و اگر از آبهای شیرین صید شده باشند بوی گیاهان آبزی همان منطقه را می دهند .ولی ماهی فاسد بوی نامطبوعی دار دکه بیشتر اوقات بوی آمونیاک و ترشیدگی و در اثر پیشرفت فساد بوی گندیدگی می دهد.
۲- حالت فلسها و پولکها در ماهی : در رابطه با ماهیهای تازه فلسها کاملا به بدن چسبیده و به سختی جدا می شوند در حالی که در ماهیهای فاسد فلسها برجسته و به راحتی کنده می شود .
۳- شکل بدن ماهیها: بدن ماهیهای تازه قابلیت ارتجاعی دارد و فاقد ترشحات می باشند ولی بدن ماهیهای فاسد اگر با انگشتان فشاری روی بدن ماهی وارد می شود کاملا ایجاد فرو رفتگی می کند و ترشحات بدن ماهی زیاد و حالت چسبندگی دارد.
۴- چشمهای ماهی: درماهیهای تازه چشم علاوه بر این که شفاف درخشان است ، حالت کاملا محدب دارد در صورتیکه در ماهیهای فاسد چشم ماهی تیره و کدر است و کره چشم بطور کامل در حفره چشم فرو رفته است .
۵- سرپوش گوشها: در ماهیهای تازه سرپوشها بطور کامل و تقریبا چسبیده هستندو سطح داخلی آنها لکه ندارد ولی در ماهیهای فاسد این سرپوشها تقریبا جدا هستند و بر روی سطح داخلی آنها لکه های قهوه ایی و قرمز رنگ دیده می شود.
۶- حالت آبششها: در ماهیهای تازه آبشش ها مرطوب و به رنگ قرمز روشن هستند. ولی در ماهیهای فاسد آبششها مرطوب نبوده و رنگی خاکستری دارند.


 


دو راه برای تمیز و براق کردن کفش 


علاوه بر واکس از دو راه برای تمیز و براق کردن کفش می توانید استفاده کنید:
تمیز کردن کفش
1- سفیده تخم مرغ را خوب بزنید . سپس با دستمال سفیده را بر روی کفشهای چرمی خود بمالید می بینید که چقدر کفشهایتان تمیز و براق شده اند.

2- از روغن پارافین و یا روغن مایع استفاده کنید، کفشهای شما براق می شوند.

 

 

خوشبو کردن کمد لباس 


برای اینکه کمد لباستان خوشبو باشد، هرگز لباس‌های کثیف و عرق کرده را به مدت طولانی در کمد آویزان نکنید؛ در ضمن می‌توانید شیشه‌های عطر خالی را لابه لای لباس‌هایتان بگذارید.

 

جلوگیری از جذب گرد و خاک در مانتو

جلوگیری از جذب گرد و خاک در پارچه

مانتو، چادر و شلوارهای مشکی، گرد و غبار محیط را به خود جذب می‌کنند. مواد نرم کننده و ضد الکتریسیته زیادی به بازار آمده است که برای برطرف کردن این مشکل استفاده می شود. بهتر است بدانید که مواد پاک‌ کننده به جا مانده در پارچه باعث جذب گرد وخاک می‌شود. معمولاً در هنگام استفاده از مواد پاک‌ کننده، کمتر از مقدار مواد توصیه شده در دستورالعمل کارخانه مصرف‌ کنید و یا آبکشی را بهتر انجام دهید.

 

روغن زیتون برای سرخ کردن مواد غذایی

 

روغن‌های مایع برای سرخ کردن غذاها مناسب نیستند، زیرا خیلی سریع در برابر حرارت اکسیده شده و خاصیت خود را از دست می‌‌دهند. ولی براساس تحقیقات، بین روغن‌های مایع گیاهی، فقط روغن زیتون را می‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد، زیرا نقطه دود آن بالاست و هم‌چنین دارای یک باند مضاعف غیراشباع است. البته هنگام مصرف روغن زیتون برای سرخ کردن باید نکات زیر را در نظر داشته باشید:
1- حرارت شعله کم باشد.

2- برای مدت زمان کوتاه برای سرخ کردن استفاده شود، یعنی نباید برای مدت طولانی حرارت ببیند.

در کل سعی کنید برای سرخ کردن مواد غذایی از روغن‌های مخصوص سرخ کردنی و در صورت نداشتن این نوع روغن، از روغن جامد استفاده کنید.

 

  



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد