21نکته آموزنده درباره آشپزخانه(2)

 

11. انبار مواد غذایی در معرض دید:

در بیشتر آشپزخانه ها مواد غذایی درون کابینت نگهداری می شوند، اما زاولف آنها را درون ظروف شیشه ای روی کابینت ها قرار داده به این ترتیب رنگ بندی آنها در ظروف شیشه ای مشخص است و به آشپزخانه زیبایی خاصی داده است.

12.فضایی برای نوشیدنی ها:

قهوه ساز و تدارکات مربوط به آن در شیشه هایی بر روی کابینت قرار گرفته است و فنجانها هم در زیر طبقه بالا قرار گرفته که استفاده از آنها را برای میهمانها هم آسان می کند.  
 

13. فضای مفید:

در پایین کابینت سبدهایی تعبیه شده است که به صورت کشویی می باشند و مشکل کمبود جا را برای صاحبخانه تا حدودی رفع کرده است.
 

14.پنهان کردن بعضی از وسایل:

پنهان کردن وسایلی که ظاهری صنعتی دارند مانند ماکرویو یکی دیگر از ایده های زاولف است، در این آشپزخانه ماکروویو درون فضایی قرار گرفته که با دری کرکره ای و متحرک پوشیده شده است.
 

15. خلاقیت:

شرح ویژه زاولف از این قسمت: بسیاری از خوردنی ها قبل از مصرف خرد و خلال می شوند. این فضا امکان این کار را به راحتی به شما می دهد. این جعبه چند تایی قابل حرکت و شستشو می باشد.
 

16.هنر کاشی کاری:

کاشی های بکار برده شده در این آشپزخانه به صورتی هنرمندانه و گرافیکی بر دیوار نصب شده است، که چشم را به سمت خود می کشد.

17.شیر گاز:

زاولف از شیر کتری برای این شیر گاز الهام گرفته است و نشان می دهد که کوچکترین موضوعات در دکوراسیون مهم هستند.

18.میز نهار خوری:

صندلیهای کنار این میز از صندلیهای قدیمی فرانسوی الهام گرفته شده و رویه میز از سنگ خارا است و فضایی مناسب برای نشستن میهمانها می باشد
 

19.فضاهای مخفی:

در این آشپزخانه از زیر کابینت ها برای قرار دادن وسایلی که نباید در معرض دید باشد استفاده شده است به این ترتیب تمام فضاهای موجود در آشپزخانه به نحوی مورد استفاده قرار گرفته است.