21نکته آموزنده درباره آشپزخانه(۱)

 در اینجا 21 نکته مهم که توسط ربکا زاولف (Rebekah Zaveloff طراح‌آشپزخانه) دریک آشپزخانه بکار برده شده است مورد بررسی قرار می‌گیرد 

1.کانون اصلی آشپزخانه:

مهمترین قسمت و کانون اصلی آشپزخانه اجاق گاز است که بیشترین وقت یک آشپز در کنار آن سپری می شود، پس بهتر است وسایل مورد نیاز او در کنار این قسمت قرار گیرد. در این آشپزخانه فضایی معادل 4.8 اینچ (12.2سانتی متر) در دو طرف گاز در قسمتی ثابت در کابینتهای مجاور آن تعبیه شده است، برای قرار دادن ادویه و دیگر ملزومات آشپزی.
 

2.ابتکار:

صندلیها و میز بکار برده شده الهام گرفته از رستورانها می باشد. صندلی ها از جنس پولاد ضد زنگ است و با قرار دادن طبقه ای در پایین آن فضایی برای قرار گیری وسایل ایجاد شده است، البته شما می توانید از آن برای قرار دادن پاهایتان هم استفاده کنید.

 
 

3.هماهنگی:

رویه کابینتها و میزها (با جنس کوارتز) همگی در یک ضخامت هستند و همه آنها 21.2 اینچ ضخامت دارند.
 
4.دسترسی به بشقابها:
بشقابها باید در کنار ظرفشویی و در چنان بلندی باشد که دست یافتن به آن راحت باشد، بعبارتی فاصله آن باید به اندازه کشیدگی دست باشد.
 

5.فضایی برای وسایل صبحانه:

توستر و تدارکات صبحانه در فضایی قرار گرفته که توسط دری کشویی، مانند میز تحریرهای با رویه کشودار، پنهان می شوند.

  6.زیبایی و کاربری :
سینک موجود در این آشپزخانه پهنایی معادل1.20 سانتی متر دارد. نکته مهم در این سینک کاربری و زبایی آن است،2 شیر آب در دو طرف آن نصب شده است تا شستشو در آن آسان شود.
 

7. الهام از رستورانها:

زاولف با تقلید از رستورانها این تدبیر جالب را اتخاذ کرده است. رویه کابینت به اندازه 4 جعبه فلزی برش داده شده است که همگی قابل جابجا شدن می باشند و برای قرار گیری مایحتاج آشپزی بسیار مناسب است.

8.اهمیت نور:

2 چراغ نورافکن بر بالای سینک بر دیوار نصب شده است تا نور کافی برای شتشوی ظرفهای بدست آید.
 

9. استفاده از عناصر قدیمی:

از یک قفسه قدیمی برای ساختن این ویترین زیبا الهام گرفته شده که فضایی بسیار عالی برای قرار دادن وسایل ایجاد کرده است.
 

10.فضایی غیر رسمی:

این قفسه به رنگ قهوه ای چوب بلوط می باشد و با قرارگیری آن در کنار کابینت های به رنگ کرم، آشپزخانه را از حالت رسمی خارج کرده و به آن زیبایی بیشتری داده است.